Der har været skrevet meget om Real Madrid og Manchester Uniteds slåskampe i sommerens transfervindue. Nu lægger spaniernes præsident, Florentino Perez, endnu et kapitel til fortællingen.

I et langt interview med den spanske radiostation Cadena Ser fortæller han, at de to storklubber ikke alene var i dialog om en handel med David de Gea. Manchester United forsøgte også at hente tre af Real Madrids profiler. Florentino Perez afviser samtidig, at 'De Røde Djævle' skulle have budt 100 millioner euro for Gareth Bale, som det ellers forlød for få uger siden.

»Nej, det er løgn. Men vi ved, at Manchester United viste interesse for Bale, Benzema og Varane. Det ved vi med sikkerhed,« siger han og benytter lejligheden til endnu engang at lange ud efter englænderne og deres ageren i de Gea-sagaen.

»De brugte otte timer på at returnere dokumenterne til os. Det var ikke ondsindet af dem, for de havde meget arbejde - men stadig: En ting, der normalt tager én time, tog otte timer,« siger Florentino Perez.

Udover Gareth Bale, Karim Benzema og Raphaël Varane blev Manchester United også sat i forbindelse med Real Madrids Sergio Ramos.