Der var familiemøde på Old Trafford, da Manchester United og FC København tirsdag stødte ind i hinanden i Champions League.

Det engelske storhold havde som vanlig Rasmus Højlund på banen, mens FC København også havde fundet plads til en Højlund-spiller i lillebror Oscar, som kom ind i overtiden.

Men det var ikke sådan, at de to brødre fik set ret meget til hinanden, og da FC København efter det smalle 0-1-nederlag var ved at forlade pressen og stadion, forsøgte Rasmus Højlund at få stoppet FCK-bussen et kort øjeblik, så familien Højlund lige kunne ses og forevige det specielle øjeblik, men sådan gik det ikke, da pressechef Jes Mortensen hev Oscar Højlund med sig – til stor ærgrelse for Rasmus Højlund:

»Du kan godt lige holde bussen i 10 minutter. Min mor og far er her!,« råbte Rasmus Højlund således efter pressechefen fra modstanderholdet, men der var ingen hjælp at hente for Manchester United-spilleren.

Rasmus Højlund spillede næsten hele kampen, da United vandt over FCK på et mål af Harry Maguire. 
Rasmus Højlund spillede næsten hele kampen, da United vandt over FCK på et mål af Harry Maguire.  Foto: Adam Vaughan/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

Som heller ikke før kampen havde haft nogen stor kontakt til Oscar Højlund.

»Vi vinker lige til hinanden, da vi varmer op, men ellers ser jeg ham først på vej ud til kampen i tunnelen. Der siger jeg lige hej. Det var ikke så meget, jeg så til ham, men det, jeg så, var fedt,« siger Oscar Højlund, inden han bliver taget med over til bussen.

»Vi har ikke rigtig snakket med hinanden op til kampen,« pointerer han videre, mens storebroren har lagt en arm rundt om ham.

»Vi har ikke måttet snakke sammen,« supplerer Rasmus Højlund og tilføjer:

»Hvis man nu lige giver for meget osv. Jeg skrev lige på telefonen til ham i dag, at han skulle være klar, og det var han så også.«

»Jeg ville ønske, at vi lige kunne have lidt tid sammen. Jeg var lige hurtigt inde i omklædningsrummet og sige hej til alle drengene osv., men ellers er det, som det er. Det kan være, vi lige får ringet sammen,« lyder det fra den vindende Højlund-bror.

Familien Højlund får en ny chance for et specielt øjeblik sammen, når det omvendte opgør venter i Parken allerede om to uger, 8. november.