Så har den igen været helt gal med Strive.

»I er en skændsel af et firma. I burde skamme jer,« som en utilfreds kunde udtrykker det.

På både Twitter og Facebook er det søndag væltet ind med klager over streamingtjenesten, der i Danmark har rettighederne til at sende samtlige kampe fra Serie A og La Liga. Det sker, efter at Strive for to uger siden endte i en kæmpe shitstorm for massive problemer i forbindelse med transmissionen af El Clasico.

Strive var selv ude med en udtalelse, da klagerne især begyndte at vælte ind i forbindelse med kampen mellem FC Barcelona og Real Betis, der begyndte kl. 16.15.

»Vi er klar over, at nogle kunder i løbet af kampen FC Barcelona-Real Betis har oplevet problemer med at caste og streame, og vi har forsøgt at ordne problemerne. Vi vil oprigtigt beklage ulejligheden,« lyder det  fra Strive med en opfordring til at sende klager til strivesport@inplayer.com.

Der var dog ikke kun problemer med dén ene kamp.

Ved et kig gennem søndagens mange utilfredse kommentarer kan man se, at brugerne har brokket sig over problemer med følgende af søndagens kampe:

 • FC Barcelona-Real Betis
 • Sassuolo-Lazio
 • AC Milan-Juventus
 • Atalanta-Inter
 • Roma-Sampdoria
 • Celta Vigo-Real Madrid

Det er sport- og eventselskabet IMG, der ejer Strive. Streamingtjenesten blev lanceret i sommer, hvor man altså selv valgte at transmittere kampene fra de to store ligaer i stedet for at sælge rettighederne videre til 'normale' tv-selskaber.

Det var især Lionel Messis comeback-kamp for FC Barcelona, der fik folk til tasterne.
Det var især Lionel Messis comeback-kamp for FC Barcelona, der fik folk til tasterne. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

Men det lader til, at kunderne er ved at få nok. Kritikken var i hvert fald nådesløs på Facebook og Twitter i forhold til hakkende billeder, manglende forbindelse og forsinket transmission.

 • »Jeg vil opsige mit abonnement og have mine penge tilbage, fordi jeres tjeneste ikke har virket helt fra begyndelsen til nu. Nok er nok,« som en bruger skriver.
 • »Det er et fuldtidsjob at skrive klager til Strive. Jeg ved helt ærligt ikke, hvordan I kan forlange penge for det skrammel.« lyder det fra en anden.
 • »Se det i øjnene. Sælg rettighedernere til normale tv-selskaber,« lyder det også.
 • »Lad være med bare at undskylde, fix problemerne,« argumenterer endnu en bruger.
 • »Det er den værste streamingtjeneste nogensinde,« konkluderer en femte bruger.
 • »Det virker aldrig,« lyder det også helt lakonisk.
 • »Hver eneste gang...,« lyder det lige så kortfattet.

B.T. forsøger at få en kommentar - og en forklaring - fra Strive på, hvad problemerne skyldes.

Da Strive blev lanceret lovede IMG-direktør Kristian Hysén her hos B.T., at der ville være styr på det tekniske.

»Den tekniske platform, vi vil bruge, er én, som IMG allerede bruger til en mængde streaming. I de seneste 12 måneder har vi streamet 21.000 sportsarrangementer på den platform, som vi skal bruge. Sidste år havde vi 750.000.000 streaminger. Det er ikke en ny teknik. Driftsikkerheden er der,« sagde han.

Efter de mange problemer med El Clasico lovede Strive en kompensation til utilfredse kunder.

En måneds abonnement uden binding koster 79 kroner, mens man for 499 kroner kan sikre sig et helt års streaming. Når det virker.