Lyt til artiklen

Han kan være en hård negl på træningsbanen, Glen Riddersholm.

Det har flere danske spillere før mærket, og nu har en rasende Riddersholm sendt en opsigtsvækkende svada afsted mod sine spillere i svenske IFK Norrköping - og det er noget, de svenske medier har bemærket.

For den danske cheftræner var i denne uge slet ikke tilfreds med sine spilleres træningsindsats - og så fik de med hårtørreren ala Sir Alex Ferguson i Manchester United, beretter Norrköpings Tidningar.

»Jeg ser ikke noget sved i panden på jer,« skreg han angiveligt først af sine spillere, inden han kaldte dem til samling og leverede en ny røffel.

»Det er jeres job at arbejde - at bevare et højt niveau. Hver evig eneste forbandede dag. Ligemeget hvad!«

»Det er blandt andet derfor, at vi taber kampe. Fordi ingen af jer ved, hvordan man spiller kampen i kampen. I er nødt til presse jer selv.«

Og så skruede han op for retorikken.

»Jeg vil ikke se, at I synes, det er synd for jer selv. Ellers kan vi bare stoppe og rive kontrakten over. Jeg hader det, forstår I det?,« lød det fra cheftræneren, der blandt andet også var skuffet over indsatsen, fordi den kom ovenpå et par fridage.

50-årige Riddersholm overtog roret i IFK Norrköping i august og har indtil videre været træner i seks kampe - det er blevet til en enkelt sejr i ligaen og en i pokalturneringen. Han og holdet er nummer 12 i den bedste svenske liga.