- Den her selviscenesættelse er så på kanten og misforstået, at jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det her hører ingen steder hjemme. Jeg er rasende!

Sådan var Frem-træner, Henrik Gundersens, umiddelbare reaktion på modstander-klubben BSV's udlægning af lørdagens begivenheder i forbindelse med en 2. divisions-kamp, hvor en bolddreng angiveligt skulle have grædt og grædt efter at være blevet svinet til af en Frem-spiller.

BSV's træner Claus Larsen fortæller i sin udlægning, at han var nede og kramme bolddrengen og trøste ham, men den udmelding vækker harme hos Henrik Gundersen:

- Det der selviscenesættende fis, han nærmest har gang i med, at han skulle have trøstet ham og fortalt ham, at han var verdens bedste bolddreng, er vi slet ikke med på. Jeg er så skuffet over ham som kollega, siger Gundersen.

- Der sidder en bolddreng og halvsover, og det er i kampens hede, han (Beran Camili, red.) får sagt noget. Og det tager vi selvfølgelig afstand fra, men det er nu engang det, der sker. At Claus siger, at han ikke kan huske, at den pågældende spiller var ovre at sige undskyld - det er fuldkommen forkert. Det gør han fire sekunder efter, da bolden er ude af spil.

Episoden opstår, da Frem-spilleren Beran Camili ønsker at få bragt bolden hurtigt i spil ved et indkast. Den var bolddrengen ikke helt med på, og det fik Frem-spilleren til at reagere. Men ifølge Henrik Gundersen er det blæst helt ud af proportioner.

- Beran løber over til bolddrengen, der sidder lidt og halvsover, og så råber han: 'Kom så med bolden for helvede'. Bolddrengen får lidt et chok, men vi skal huske på, at spilleren hverken har kaldt ham grimme ting eller sparket ham eller noget i den stil. Vi tager selvfølgelig fuldstændig afstand fra det, men jeg er ikke enig i den udlægning, der er kommet her.

Hele håndteringen af sagen fra BSV's side, hvor man efterfølgende har indberettet episoden, er ikke noget, der har styrket forholdet mellem BSV og Frem.

- Det er på grænsen til idioti, når man begynder at snakke om, at man vil indberette det og direkte rødt kort. Jeg er fuldstændig uforstående over for den måde, man vælger at tackle det på. Og jeg kan sige, at der fra vores side overhovedet ikke bliver noget samarbejde med BSV. Vi havde snakket om at spille træningskamp til vinter, det bliver ikke til noget.

Henrik Gundersen tog efter kampen fat i sin spiller, og fortalte ham, at sådan noget bare ikke måtte ske.

- Jeg sagde til Beran efter kampen, at jeg er fuldstændig ligeglad om bolddrengen holder på bolden, det er bare ikke okay at sige sådan. Der sidder en 9-10-årig knægt, og det er sgu ikke okay at snakke sådan til børn. Det ved Beran også godt, og han har undskyldt.

Kampens dommer, Casper Thorsøe Jr., har på opfordring af BSV lavet en notits i kamprapporten til DBU, men der endelig ikke blevet meldt noget ud om, hvorvidt der bliver et efterspil.

Andre læser også