Rasende Manchester United-fans stormede torsdag morgen klubbens træningsanlæg i Carrington.

Det skete i protest over klubbens involvering i det kuldsejlede Super League-projekt.

Det skriver flere engelske medier heriblandt The Telegraph. Også United har bekræftet hændelsen over for medierne.

Billeder fra sociale medier viser, at fansene nåede helt ind i hjertet af anlægget, selvom der var øget sikkerhed omkring klubben vel vidende, at utilfredsheden er stor i disse dage.

Foto: Twitter
Vis mere

Fansene konfronterede angiveligt manager Ole Gunnar Solskjær, trænerne Michael Carrick og Darren Fletcher samt spilleren Nemanja Matic. Desuden blokerede de for indgangen og nåede helt ned på træningsbanen.

»Cirka klokken 9 her til morgen opnåede en gruppe adgang til klubbens træningsanlæg. Manageren og andre snakkede med dem. Bygningen var sikret, og gruppen har nu forladt stedet,« lyder det i en meddelelse fra Manchester United.

Og budskabet var meget klart fra de fremmødte fans. De vil have den amerikanske Glazer-familie ud af klubben, mens der på andre bannere stod 'Vi beslutter, hvornår I spiller'.

Ejer Joel Glazer har undskyldt for Super League-forløbet i et brev på klubbens side, men undskyldningen er ikke blevet modtaget med særlig stor varme blandt klubbens fans.

Projektet ramte medierne søndag, men allerede tirsdag aften begyndte de første klubber at trække sig. Udbryderligaen er blevet heftigt kritiseret fra mange sider.