Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Humøret var i bund i FCM-lejren efter midtjyderne i generalprøven før næste uges kamp i Europa League-kvalifikationen mod schweiziske Young Boys, havde tabt 0-3 mod AaB

- Der var tale om en kollektiv offday, sagde træner Glen Riddersholm og tilføjede:

- Det vi præsterede var ikke godt nok. AaB var stærkt spillende, og vi fandt aldrig modsvar mod deres kreativitet.

U21-landsholdsspilleren Mads Albæk, der indledte kampen på reservebænken, karakteriserede indsatsen som ’frygtelig’, og skød med skarpt mod holdkammeraterne.

- Det så jo nærmest ud som om de ikke gad spille. Hvis det fortsætter sådan mod Young Boys, går det galt, sagde Mads Albæk.

Den første af de to Europa League-kampe spilles på torsdag i Herning, og her er der tvivl om, hvorvidt forsvarsspilleren Kristian Bak Nielsen og angriberen Morten ’Duncan’ Rasmussen kommer i aktion.

Mens førstnævnte udgik med en lyskeskade, pådrog sidstnævnte sig et riv i baglåret.

- Jeg har aldrig haft en lignende skade. Derfor kan jeg ikke udtale mig om, hvor længe jeg tror, jeg kommer til at sidde udenfor, sagde Morten ’Duncan’ Rasmussen, der i 2011 med seks scoringer var med til at holde AaB i Superligaen.

- Jeg havde en fin tid i klubben. Nu er jeg FCM-spiller. Skal jeg være helt ærlig gør nederlaget ondt. Det var ikke lige den måde, jeg havde håbet, mit comeback på Aalborg Stadion skulle forløbe, sagde Morten ’Duncan’ Rasmussen.

Andre læser også