»Jeg væmmes mest ved Manchester United og Liverpool. De siger 'You'll never walk alone', det er folkets klub, fansenes klub.«

Sådan lød det i et vredesudbrud fra tv-eksperten Gary Neville, da han søndag gav sin mening om Super League. En udbryderliga for 12 af de europæiske storklubber.

En af dem er Liverpool, og her har manager Jürgen Klopp godt bidt mærke i tv-ekspertens ord. Og tyskeren er langtfra tilfreds.

»Gary Neville taler om 'You'll never walk alone'. Det burde være forbudt, for at være helt ærlig. Vi har al ret til at synge den sang, det er vores sang, ikke hans, og han forstår det ikke alligevel, vel, så den slags gider jeg ikke, for det er ikke fair,« sagde Jürgen Klopp efter mandagens kamp, skriver Daily Mail.

Jürgen Klopp var ikke helt tilfreds med Gary Nevilles kommentar om Liverpool.
Jürgen Klopp var ikke helt tilfreds med Gary Nevilles kommentar om Liverpool. Foto: CLIVE BRUNSKILL
Vis mere

Det betyder ikke, at han ikke er enig i, at Super League er en dårlig idé. Det slog han fast i 2019, og det samme skete mandag.

»Jeg forstår snakken, og jeg kan heller ikke lide det. Men jeg taler ikke sådan om andre klubber, man kan være følelsesladet, men jeg ville ønske, Gary Neville ville sidde i et varmt sæde et sted og ikke alle de steder, hvor der er flest penge. Han var hos Manchester United, nu Sky, alt sådan noget. Glem ikke, at vi har intet med det at gøre,« sagde Klopp.

En kritik, som Gary Neville dog ikke gav meget for, fortalte han efterfølgende i tv-studiet.

»Hvorfor er det ikke fair? Jeg har fornærmet Liverpool mange gange gennem årene, i går handlede ikke om at fornærme Liverpool. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er i hovedet på ham, for at være ærlig, jeg ved ikke, hvad der har gjort ham så spydig,« sagde Neville, der forklarede, at det handlede om hans passion for fodbold.

Sky Sports-eksperten Gary Neville.
Sky Sports-eksperten Gary Neville. Foto: Glyn KIRK
Vis mere

At han er lige skuffet over både Manchester United og Liverpool.

»Så jeg ved ikke, hvad hans problem er. Han snakker om et varmt sæde. Jeg havde en karriere på 25 år i Manchester United og så 11 år hos Sky, jeg har knoklet hårdt for det. Jeg har ikke bare fået det foræret og tænkt i, hvor der var flest penge. Jeg havde ikke valgmuligheder. Sir Alex Ferguson sagde ikke: 'Gary, vil du blive her?' hvert år. Jeg har personaleansvar for 600 mennesker i byen, som jeg prøver at beskytte under en pandemi. Er det ikke et varmt nok sæde for ham?« sagde Neville.

Han roste Jürgen Klopp for det, han har udrettet med Liverpool, og han understreger, at han intet problem har med den tyske træner.

»Jeg elskede hans hold, men faktum er, at han er spydig, han er blevet svigtet af ejerne, der har kastet ham under bussen. Vi er på samme hold. Men han kan ikke sige, hvad han vil, det kan jeg. Den Klopp, jeg kender, hader alt ved det her, og det går imod alt det, han tror på,« lød det fra Gary Neville.