Lyt til artiklen

Claudio Ranieri tror ikke på tanken om et spilleroprør mod ham.

Det fortalte den italienske træner mandag aften hos Sky Sports, hvor han for første gang fortalte om sin fyring i Kasper Schmeichels Leicester.

»Jeg tror ikke på rygterne om, at spiller talte med Leicester-ejerne om at fyre mig. Jeg kan ikke tro, at spillerne slog mig ihjel. Nej, nej, nej,« sagde Claudri Ranieri.

Han var i studiet hos den engelske tv-station som ekspert på Crystal Palace-Arsenal – LÆS MERE OM DEN KAMP HER, OG SE MÅLENE.

Leicester blev en sensationel engelsk mester i 2015-16-sæsonen, og det var altså i den svære efterfølgende sæson, at manageren blev fyret i februar.

»Det var ikke let. Jeg vidste, at året efter at have vundet titlen ville være anderledes. Spillerne måtte starte forfra – det var ikke et hold, der vant til at spille med i toppen. Vi var et lille hold,« sagde Claudio Raniero:

»Vi måtte forsøge at tage den med ro. Spillerne oplevede noget fuldstændigt nyt. For sæsonen spillede de mod store hold og rejste rundt over hele verden.«

Claudio Ranieri blev fyret dagen efter 1-2-nederlaget i Champions League til Sevilla. Den 65-årige italiener ser dog lige præcis dén kamp som et vendepunkt.

»Jeg så, at spillerne i anden halvleg kæmpede og arbejdede sammen,« sagde Claudio Ranieri, der på vej hjem fra Spanien fik den hårde besked:

»På vej hjem fandt jeg ud af, at jeg ville blive fyret. Det var et chok for mig og for mange andre.«