Randers FC er nu gået på jagt efter en sponsor, der vil hjælpe med at opfylde ambitionerne.

Randers overlevede nedrykningskampen efter et fantastisk forår, hvor holdet scorede flest point i SAS Ligaen. Nu skal den succes udnyttes til at få ny sponsor på banen, som kan hjælpe med at realisere klubbens ambitioner fremover.

- Det har været en ufattelig, nærmest uforklarlig sæson for Randers FC. Efteråret var en mareridstfortælling, men foråret har bragt et eventyragtigt skær ind over klubben. Vi søger derfor efter en national hovedsponsor, der på yderst favorable vilkår kan få en væsentlig rolle i fortsatte eventyr, siger Randers FCs direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Kronjyderne kan bryste sig af en vis europæisk succes, selv om det endnu ikke er blevet til medaljer i SAS Ligaen. Og det er et af argumenterne for at overbevise potentielle sponsorer med store pengekister.

På tredje gang inden for blot fem år skal Randers FC prøve kræfter med europæisk fodbold i Europa League. I de to foregående tilfælde er Randers FC nået frem til tredje kvalifikationsrunde, hvor de store hold træder ind i turneringen. I 2006 blev holdet slået ud af den tyrkiske storklub Fenerbache, mens Hamburger SV blev endestationen for knap et år siden.