Foto: Claus Bech

Michael Laudrups trænerfremtid ser med stor sandsynlighed ud til at blive blandt palmer, oliemilliardærer og kameler.

Det bekræfter den qatarske storklub Lekhwiyas sportschef nu over for bt.dk:

- Vi har talt med Michael Laudrup. Jeg har ikke mødt ham personligt, men det har klubbens præsident. Vi ved dog stadig ikke med sikkerhed, om han vil skrive under eller ej. Han kommer herned i starten af næste måned, hvor vi skal mødes, og så finder vi ud af det, siger Ahmed Abbassi til bt.dk.

Siden det kom frem i et interview med Politiken, at den danske træner med nær fortid i Swansea ville vælge enten en stor klub eller et eventyr, er det dryppet med gode bud på en fremtidig destination.

Michael Laudrup tillykke

Blandt dem har altså været Lekhwiya, der har vundet tre mesterskaber inden for de seneste fire år, og selvom Michael Laudrup ifølge Ahmed Abbassi endnu ikke forpligtet sig til noget med den monsterrige klub, tror de på det i oliestaten, hvor man sætter høje procenter på en fremtid med Laudrup.

- Vi håber, at han vil skrive under på en kontrakt med os, og jeg vil vurdere chancerne, for at det sker, til at være 70 procent. Han har endnu ikke skrevet under, fordi vi stadig ikke er blevet helt enige med ham om den endelige kontrakt, siger Abbassi.

Lekhwiya har masser af millioner at rulle med, og der er allerede rygter om, at Qatar i næste sæson vil få tilført store stjerner som Barcelonas Xavi og Newcastles Hatem Ben Arfa. Hvor de ender, er endnu usikkert, men hvis Laudrup vender snuden mod Qatar, så bliver det hos mesterklubben.

- Så vi venter på ham, og at han tager sin beslutning. Vi kan stadig ikke snakke om kontraktlængde, for vi er ikke blevet enige endnu, men når han kommer, vil vi finde ud af det. Og så kan vi lægge nyheden på vores hjemmeside i starten af måneden, siger Abbassi.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.