Martin Pusic tog meget af opmærksomheden i den hekstiske kamp søndag aften mellem Esbjerg og FC Midtjylland.

Superligaens topscorer scorede nemlig hattrick i en kamp, hvor han så sit hold gå fra en 2-0-føring til at være bagud 2-3 inden for ti minutter i anden halvleg. Men i sidste ende af kampen udlignede Martin Pusic for FC Midtjylland, og det var der ifølge ham selv en særlig grund til kunne lade sig gøre.

»Min egen præstation var god. Jeg bliver nødt til at takke Gud, for det er hans fødselsdag. Han har rejst sig i dag (søndag, red.), og jeg er hans søn, og det er derfor, jeg scorede tre mål,« sagde han til Canal 9 efter kampen.

Det var på mange måde en speciel dag for Martin Pusic, der spillede mod sit gamle hold, som han kom til Midtjylland fra i vinterpausen.

»Det var skørt i dag. Vi førte 2-0, og så står det pludselig 3-2 til Esbjerg, så vi skal være glade for at få point med hjem. Det var lidt specielt, for det var Esbjerg, og jeg scorede tre mål imod dem,« sagde han til Canal 9.

Med de tre mål øger han føringen til Hobros Mads Hvilsom på topscorerlisten. Martin Pusic har nu scoret 15 mål, mens Mads Hvilsom med to scoringer tidligere søndag mod Silkeborg har scoret 12 mål i Superligaen.