Foto: FRANCK FIFE
Den tidligere tyske landsholdsspiller Thomas Hitzlsperger stod onsdag i et interview frem og erklærede, at han er homoseksuel. Noget, som kun få mange fodboldspillere har turde gøre før ham. Og det er måske ikke så overraskende, når man ser på de ting, som Paris Saint-Germains brasilianske forsvarsspiller Alex siger i en ny dokumentar.

- Gud skabte Adam og Eva, ikke Adam og Yves, siger han ifølge Le Parisien i filmen Jesus Football Club, der ser på religionens betydning for sydamerikanske fodboldspillere. Alex får opbakning af sin tidligere holdkammerat og landsmand Marco Ceara:

- Jeg er ikke for homoseksualitet. Det ødelægger Guds plan, siger han og fortæller videre, at han også er imod skilsmisser og fri abort.

Synspunkterne har allerede fået mange op af stolen. Blandt andet er den altid bramfrie engelske fodboldspiller Joey Barton ude og give sit besyv med:

- For at være en religiøs ekstremist, må du være ekstremt dum, hvis du spørger mig. Og Alex bekræfter bare min teori med hans kommentar, skriver han på twitter.

      

Det ventes heller ikke, at Paris Saint-Germain vil tage godt imod de markante holdninger. Den franske klub samarbejder blandt andre med Paris Foot Gay, der forsøger at forbedre homoseksuelles vilkår i fodboldverdenen.

Dokumentaren bliver vist onsdag aften på Canal + Sport.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.