Yohan Cabaye er tirsdag til lægetjek i den franske storklub Paris St. Germain, efter at Newcastle har accepteret et bud på op mod 180 millioner kroner for den franske landsholdsspiller.

Med få dage til januars transfervindue lukker, begynder de største klubber at skabe mere massive bølger på verdenshavene for de største fodboldstjerner. Sent mandag aften nåede Premier League-klubben Newcastle til enighed med den nyrige franske klub PSG om et salg af midtbanestjernen Yohan Cabaye. Det skriver blandt andre BBC, The Guardian og flere franske medier.

BBC skriver, at en pris på lige over 170 millioner kroner blev argumentet, der overtalte Newcastle til at slippe den vigtige profil. Prisen kan stige til godt 180 millioner kroner afhængig af Yohan Cabayes præstationer i Paris.

Kun lægetjekket og andre uforudsete problemer kan nu forhindre PSG i at sikre sig en ny markant forstærkning til en trup, der i forvejen er stærk nok til at kandidere til Champions League-trofæet. 28-årige Cabaye har spillet 26 landskampe for Frankrig.