Mauricio Pochettino tabte søndag for første gang, siden han i begyndelsen af januar blev ansat som PSG-træner.

Den franske storklub Paris Saint-Germain løb ind i en stor skuffelse, da holdet søndag var på besøg hos bundholdet Lorient.

Lorient endte således højst overraskende med at vinde ligaopgøret med 3-2, selv om forhåndsfavoritterne var foran godt ti minutter før tid.

Dermed tabte PSG's nye cheftræner, argentinske Mauricio Pochettino, for første gang med holdet, siden han i begyndelsen af januar blev ansat. Her erstattede han tyske Thomas Tuchel, der siden er blevet manager i Chelsea.

PSG ligger efter nederlaget nummer to i den franske Ligue 1 med 45 point efter 22 kampe. Lyon har et enkelt point mere på førstepladsen.

Lorient ligger tredjesidst i rækken med 18 point efter 21 kampe.

De undertippede værter kom først på måltavlen i søndagens opgør, inden PSG-profilen Neymar udlignede kort før pausen på straffespark.

Neymar eksekverede endnu et straffespark til 2-1 i anden halvleg, og den stilling holdt helt frem til ti minutter, før den ordinære spilletids udløb.

Yoane Wissa gjorde det efter 80 minutters spil til 2-2, og så var der lagt op til et stormløb fra PSG ned mod hjemmeholdets mål.

PSG's satsning blev dog i stedet dyr i den anden ende, hvor Terem Moffi i tillægstiden slap af sted på en helt fri omstilling.

Den nigerianske angriber sendte sikkert bolden ind bag målmand Sergio Rico, og dermed kunne Lorient-spillerne bryde ud i vild jubel.

Tidligere søndag spillede danske Kasper Dolberg hele kampen for Nice, der dog løb ind i et skuffende 0-1-nederlag hjemme mod St. Etienne.