Bristol City indhentede Manchester Citys 2-0-føring, men favoritten sikrede alligevel endnu en sejr.

Fodboldklubben Manchester City er klar til at spille finale i Liga Cuppen i England.

Premier Leagues suveræne tophold vandt tirsdag aften 3-2 ude over Bristol City i returopgøret i semifinalen.

Eftersom City vandt den første kamp på hjemmebane med 2-1, går favoritterne i finalen med en samlet sejr på 5-3.

Manchester City lavede en scoring lige før og lige efter pausen mod Bristol City, der er nummer fem i den næstbedste række.

To minutter før pausen lavede Bernardo Silva et godt forarbejde, som Leroy Sane udnyttede til at score til 1-0.

Fire minutter efter pausen blev Sergio Agüero sendt alene mod mål, og argentineren var klinisk og scorede til 2-0.

20 minutter inde i anden halvleg headede Bristol Citys Marlon Pack 1-2-reduceringen i mål, og kort før tid udlignede Aden Flint til 2-2.

Det blev dog Manchester City, der fik det sidste ord, da Kevin De Bruyne sørgede for sejrsmålet lige inden slutfløjtet.

I finalen, der spilles 25. februar på Wembley i London, venter enten Chelsea eller Arsenal.

De to London-klubber spillede 0-0 i den første kamp på Chelseas hjemmebane.