Han skulle have stået i spidsen for et stort show.

Men den legendariske tv-ekspert Chris Kamara, der tidligere har arbejdet for Sky Sports, har måttet trække sig.

Det fortæller han i et opslag på Twitter, hvor han uddyber, at det igen er helbredet, der volder ham problemer.

'Fordi jeg stadig har problemer med at tale, har jeg modvilligt trukket mig fra at være vært på årets 'UK's Strongest Man',' fortæller Kamara.

I marts 2022 gav flere seere udtryk for bekymring efter at have set Chris Kamara på tv.

Han talte langsomt, sløret og lød, som om han var fuld. Og Kamara selv fortalte, at det var rigtigt. Der var noget galt.

Han lider af apraksi. En sygdom, der har påvirket hans evne til at tale, og han mærkede allerede til det i 2020, men valgte ikke at sige noget til sin familie i første omgang.

Hans kone Anne blev dog for alvor bekymret efter at have set ham i et tv-program i december 2020, og hun sendte ham til lægen for at blive undersøgt.

Siden fik han diagnosen, men i første omgang blev han hos Sky Sports, selvom han lød helt anderledes, når han talte, og det var hårdt for ham, at den genkendelige stemme pludselig var væk.

Sidste år valgte han dog at stoppe efter 24 sæsoner på kanalen.

»Nogle dage går det langsomt med beskeden fra hjernen til munden, hvilket gør det svært. Og nogle dage kommer ordene ud på en anden måde i forhold til, hvad du prøver at sige, og det er endnu mere mærkeligt. Det har været svært at acceptere, og det er det stadig,« har han tidligere forklaret i podcasten 'Diary of a CEO'.

Han ville dog fortsætte med at udføre visse tv-opgaver, men det bliver altså alligevel ikke til en tur til Nottingham den kommende weekend.