Et af fodboldverdens største problembørn, Mario Balotelli, er på vej til enten en engelsk eller en italiensk klub. Dog afviser hans agent, Mino Raiola, at det kan blive AC Milan.

Mario Balotell er efterhånden blevet 27 år, og i de sidste to sæsoner har han spillet for den franske klub, Nice. Det er gået rigtig godt. Nice blev i sidste sæson en overraskende nummer tre i Ligue 1 - ikke mindst takket være Mario Balotelli, som er blevet mere disciplineret både på og udenfor banen. Der har slet ikke været al den udenoms-ballade med ham, som karrieren ellers har været rig på.

»Mario er klar til at komme tilbage til Italien. Han er en af de ti bedste angribere i verden - og den bedste i Italien,« mener Mino Raiola ifølge italienske RAI. Det skriver goal.com

Mario Balotellis kontrakt med Nice udløber til sommer, så en ny klub skal ikke betale overgangssum.

»Han er 100 millioner euro (745 millioner kr.) værd, så han er et rent røverkøb,« mener Mino Raiola.

Mario Balotelli har tidligere spillet for Inter, Manchester City, AC Milan og Liverpool.

»Jeg forhandler allerede med flere klubber i både England og Italien. I Italien har jeg talt med Juventus, Roma, Napoli og Inter,« siger Mino Raiola.

Men der bliver ikke tale om AC Milan. Og det skyldes sportsdirektør Massimiliano Mirabelli.

»Nej, ikke Milan, for de har Mirabelli, og ham kan jeg ikke tale med. Jeg nægter at gå ned på hans niveau,« lyder det fra Mino Raiola.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE MARIO BALOTELLI SCORE FOR NICE I EUROPA LEAGUE MOD LAZIO

Andre læser også