Da prins Harry mødte Premier League-legenden Peter Crouch, opstod der lir og drillerier i omklædningsrummet. Den britiske prins havde særligt en interesse i Crouchs modelkæreste, Abbey Clancy.

Det afslører den lange angriber med en fortid i Liverpool, Tottenham og på det engelske landshold.

»Jeg har mødt prinserne et par gange. Jeg kan huske, at Harry engang, hvor han kom ned i vores omklædningsrum, sagde til mig: ’Crouch, hvordan scorede du egentlig Abbey?’« fortæller en skraldgrinende Peter Crouch i podcasten ’That Peter Crouch Podcast’ på BBC.

37-årige Crouch, som i dag tørner ud for Stoke, er lidt af en kultfigur i britisk fodbold, hvor han med sine to meter lange og ganske ranglede krop skiller sig ud i mængden af polerede Premier League-stjerner.

Peter Crouch scorer for England.
Peter Crouch scorer for England. Foto: Tony O'Brien
Vis mere

Det vakte derfor opsigt, da Crouch i 2006 begyndte at date modellen Abbey Clancy, som han i dag er gift med.

I mere morsomme kredse betegnes Clancy klart som værende blandt de bedste fuldtræffere, Crouch har lavet i karrieren. Ifølge den selvironiske angriber var det i hvert fald det, prins Harry hentydede til, da de mødte hinanden i omklædningsrummet efter en landskamp

»Han drillede mig, og skraldgrinede, og så gik han videre. Den er god nok. Jeg var helt overrasket. Jeg fortalte det til Abbey, og hun var også ret forbløffet,« fortæller den tidligere engelske landsholdsangriber.

Peter Crouch har før selv joket med sin overscoring på den private front. På spørgsmålet om, hvad han ville være, hvis han ikke var blevet professionel fodboldspiller, svarede han iskoldt: ’Jomfru’.

Foto: Michael Loccisano
Vis mere

Foto: PETER POWELL
Vis mere