Med kniven for struben var Chelsea effektiv og dukkede AC Milan med 3-0 i Champions League.

Chelsea hentede onsdag sin første sejr i denne sæsons Champions League ved sikkert at vinde 3-0 over AC Milan på hjemmebane.

Graham Potters mandskab viste i glimt noget af det spil, som det nye cheftræner gerne vil indføre, men offensiv skarphed var den primære forskel på mandskaberne.

Landsholdsanfører Simon Kjær plejede fortsat sin muskelskade og var ikke en del af Milans trup. Danskeren ville ellers have pyntet i et centralt forsvar, der havde en del problemer.

I første halvleg lod Milan tre gange inden for få minutter brasilianske Thiago Silva komme først på en dødbold, og tredje gang blev det straffet.

Forsvarsveteranens hovedstød efter et hjørnespark tvang Milan-keeper Ciprian Tatarusanu til at give en returbold, som efter en gang ping-pong blev sendt over stregen af forsvarsspilleren Wesley Fofana.

Især Rafael Leao var med sine insisterende aktioner en trussel mod Chelsea-defensiven, men Kepa Arrizabalaga fik i slutningen af første halvleg klaret portugiserens bedste forsøg.

I starten af anden halvleg lukkede Chelsea kampen med to scoringer, og højreback Reece James var med i begge mål.

Først slog han fladt bolden ind i fødderne på angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, der øgede til 2-0, og siden sparkede Reece James selv bolden op i nettaget til 3-0 efter en klog assist af Raheem Sterling.

Andetsteds scorede Lionel Messi et fremragende mål efter sammenspil med Kylian Mbappe og Neymar, da Paris Saint-Germain spillede 1-1 i topkampen hos Benfica. Danske Alexander Bah spillede hele kampen for hjemmeholdet.

Både Paris og Benfica har syv point efter tre kampe i gruppe H, hvor Juventus onsdag kom på tavlen med sine første tre point efter en 3-1-sejr over Maccabi Haifa.

Endeligt hentede den forsvarende mester, Real Madrid, sin tredje sejr af tre mulige i gruppe F med 2-1 over Shakhtar Donetsk.