Raheem Sterling er endnu engang blevet centrum for en kontrovers. Han mener, at aviserne er med til at smide brænde på det racistiske bål. Det skriver BBC.

Kommentaren faldt efter, at Manchester City lørdag tabte 2-0 til Chelsea. Her lød der racistiske tilråb mod netop Raheem Sterling - noget han efter kampen bare grinte af. Men på sin Instagram-profil fortæller han om, hvordan medierne portrætterer spillere forskelligt efter hudfarve.

»Normalt er je ikke en person, der snakker meget. Men når jeg har noget vigtigt at sige, skal jeg nok sige fra. For eksempel har vi to unge spillere, der har startet deres karriere på det samme hold og begge har gjort det rette,« starter Raheem Sterling og henviser til en artikel, det britiske medie Daily Mail har trykt.

Her bliver den 21-årige Manchester City-spiller Tosin Adarabioyo, der lige nu er udlejet til West Bromwich, hængt ud for at have købt et hus til knap 20 millioner kroner, selvom han 'aldrig har startet inde i en Premier League-kamp', som det lyder i artiklen.