Arkivfoto: Vincent Kompany (tv) i aktion for Manchester City
Arkivfoto: Vincent Kompany (tv) i aktion for Manchester City Foto: OLI SCARFF

Vincent Kompany fik sig lidt af en forskrækkelse, da han lørdag ville flyve hjem efter at have set sin klub, Manchester City, vinde over Norwich i FA Cup'en.

Manchester City-anføreren havde sammen med fire andre chartret et privat jetlfy, fordi de ikke gad at køre de ialt 500 km fra Manchester til Norwich og tilbage igen i bil.

Vincent Kompany spillede ikke selv med i kampen i Norwich, fordi han er skadet.

Men da flyet efter kampen skulle lette fra lufthavnen i Norwich med de fem passagerer om bord med kurs mod Manchester, gik det ikke efter planen.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News kom flyet ud af kontrol, da det forsøgte at accellerere - med det resultat, at det røg af startbanen.

»Flyet var ikke i særlig høj fart, da det pludselig ændrede kurs og røg af startbanen. Vi ved ikke, hvordan det skete. Det er vi stadig i gang med at undersøge,« siger Phil Brockwell fra Centreline Air til Manchester Evening News.

Efter uheldet blev lufthavnen i Norwich lukket i fire timer for fly med fastgjorte vinger. Lufthavnen var i denne periode kun åben for helikopter-trafik.

Vincent Kompany og hans følge er ifølge avisen ankommet sikkert til Manchester efter den ubehagelige oplevelse.

Manchester City vandt iøvrigt kampen 3-0 og er dermed klar til 4. runde i FA Cup'en, som klubben vandt i 2011.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.