I 1990'erne var Ian Wright og Alan Shearer intense rivaler i kampen om at være den mest målfarlige angriber i Premier League. Mens Shearer var afgørende for Blackburns overraskende mesterskab i 1995, havde Ian Wright stor betydning for Arsenals mange pokaltriumfer i tiden under George Graham.

I dag gør de to 90'er-stjerner sig gældende på TV og Radio. Mens Shearer bliver brugt som ekspertkommentator hos BBC, har Wright både arbejdet som TV- og radio-vært, primært i sportsudsendelser, men også i andre underholdningsprogrammer som Men & Motors og Big Brother: Celebrity Hijack.

Og tilsyneladende er fjendskabet mellem de to 90er-angribere stadig intakt. I hvert fald er Shearer hurtig til at gøre Wright opmærsom på, hvem der er den eneste angriber nogensinde, der har scoret mere end 70 mål i sine første hundrede kampe i Premier League.

En oplysning, som Ian Wright tilsyneladende godt kunne have undværet. Hans replik på drillerierne kommer i hvert fald uden smileys eller lignende formildende elementer, så det kan næppe helt udelukkes, at der er tale om et bittert modsvar til Shearer:

Med 260 mål er Alan Shearer stadig den mest scorende spiller i Premier Leagues historie. Ian Wright er kun nummer 17 på listen med 113 mål i Premier League.

Andre læser også