Danskeren sparkede flot Celta Vigo foran, da spanierne med 1-1 ude mod Genk sikrede Europa League-semifinale.

Pione Sisto må være en populær herre i de kommende dage i Vigo og omegn.

Danskeren bragede med et drømmemål Celta Vigo foran 1-0 ude mod Genk i klubbernes anden kvartfinale i Europa League torsdag aften.

Selv om Genk fik udlignet til slutresultatet 1-1, så vandt spanierne samlet 4-3 og bookede billet til semifinalerne i Europa League.

Det er ikke så lidt af en bedrift for klubben fra Galicien, da Celta Vigo dermed er klar til sin første semifinale i klubbens historie i en europæisk klubturnering.

Pione Sisto erobrede bolden efter 63 minutter og driblede på midten af hjemmeholdets banehalvdel.

Den kreative dansker kørte hele vejen med bolden ned mod feltet og bragede bolden i mål på et fremragende langskud.

1-0-føringen holdt dog kort, da Leandro Trossard sled sig igennem fire minutter senere og udlignede til 1-1.

Dermed ville en enkelt scoring af belgierne sende Genk videre på reglen om mål scoret på udebane.

Det første opgør i Spanien blev vundet 3-2 af Celta Vigo, og her scorede Pione Sisto i øvrigt også, da han udlignede til 1-1.

Sisto forsøgte sig med et langskud efter et kvarter, men uden held, og det lykkedes Celta at holde Genk fra scoringer i første halvleg.

Inden Sistos scoring intensiverede Genk presset, og sådan var det også efter udligningen.

Med fem minutters tillægstid handlede det mod slutningen udelukkende om at forsvare resultatet hjem.

Det var uden Daniel Wass på midtbanen, da danskeren havde ladet sig udskifte med ti minutter igen.