Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det var noget uvante scener, der udspillede sig i den bedste norske fodboldrække i weekenden.

På banen endte det ganske vildt med en 5-1-sejr til Sarpsborg 08 over Strømsgodset, men trods det overraskende resultat, er det i stedet en hændelse på tribunen, der er endt med opmærksomheden efterfølgende.

For ved stillingen 2-0 til Sarpsborg skulle en tilskuer være begyndt at onanere midt på en af tribunerne på stadion.

Den noget specielle måde at overvære fodbold på blev ikke overraskende opdaget af flere tilskuere omkring manden, der hurtigt blev pågrebet af politiet.

Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad, der melder, at manden blev kørt til arresten, hvor han fik en bøde på 15.000 norske kroner - svarende til 10.720 danske kroner.

Efter kampen, hvor danske Mikkel Maigaard var på banen for vinderholdet, har der hersket en anelse tvivl om, hvilken fangruppering den onanerende mand hører til.

I Strømsgodset har fangrupperingen GodsetUnionen meldt ud, at han intet har med dem at gøre, selv om avisen skriver det modsatte.

»Vi i GodsetUnionen kan bekræfte, at vedkomne, der skrives om, som skulle have onaneret på Sarpsborgs stadion, IKKE er en af vores fans. Vedkomne tilhører ikke nogen fra vores rejsegruppe og han rejste ikke med os til kampen. Han blev helelr ikke set eller taget (af politiet, red.) på udebaneafsnittet,« lyder det i en pressemeddelelse.

I Eliteserien er Strømsgodset nummer fire, mens Sarpsborg er nummer fem.

Andre læser også