Mandag aften gik det galt i det centrale Dortmund.

En video florerer nu af en voldelig episode på Alter Markt, hvor en række sortklædte mænd går hårdt til en, der ligger på jorden. Opsigtsvækkende nok er der også en mand til stede med en 'Aldrig Alene'-trøje fra Brøndby. Aftenen inden en Champions League-kamp med FC København.

I en meddelelse til B.T. bekræfter politiet i Dortmund, at en gruppering bestående af Dortmund- og Brøndby-fans angreb en gruppe FCK-tilhængere på torvet Alter Markt i det centrale Dortmund. Et sted, der ellers var udpeget som et trygt 'kontaktpunkt' for danske fans på udebanetur.

SE DET VOLDSOMME KLIP ØVERST I ARTIKLEN

Dortmund og Brøndby er venskabsklubber på fanniveau, og tilhængerne fra de respektive klubbers hårde kerner har altså nære bånd til hinanden.

»De første meldinger gik på, at 50 til 70 personer fra ultras-grupperne i Dortmund og Brøndby var sammen i centrum af Dortmund ved 19.30-tiden,« lyder det fra politiet.

»Ifølge vidneudsagn blev en mindre gruppe FCK-fans overfaldet ved Alter Markt klokken 20.20 og kort tid efter på Kampstrasse. Da politiet ankom, flygtede de involverede i forskellige retninger.«

»Med talrige styrker afværgede politiet yderligere sammenstød i løbet af aftenen.«

»Lige nu ved politiet, at to personer er kommet let til skade. De har anmeldt sagerne.«

Ruhr Nachrichten fortalte mandag aften, at en gruppe på 100 til 150 sortklædte mænd gik rundt nær centrum.

De sang ikke slagsange, men ifølge mediet havde marchen relation til FCK's Champions League-kamp mod Dortmund.

Gruppen blev fulgt af tysk politi, indtil de gik hver til sit, men mange hoppede ind i biler med danske nummerplader.

Ingen er anholdt efter de voldelige hændelser.