Politiet blev kaldt ud til en lejlighed, hvori der var skrig og dunk.
Politiet blev kaldt ud til en lejlighed, hvori der var skrig og dunk.

Fodbold vækker store følelser i folk. Også selv om man sidder små 2.000 kilometer væk.

For det var, hvad et par svenske betjente oplevede lørdag, da de blev kaldt ud til en lejlighed i Stockholm-forstaden Solberga.

Her havde en nabo straks ringet 112, fordi der fra nabo-lejligheden lød voldsomme skrig og voldsomme dunk på vægge og gulv.

»Anmelderen er urolig,« som det lyder i politiets døgnrapport, som kan findes på politiets hjemmeside.

Anmeldelsen er sket lørdag kl. 15.39, og så kan den kvikke læser måske godt regne ud, hvad der i virkeligheden gik for sig.

For ja, det var lige dér omkring, at det, der er blevet kaldt ’Årets kamp’ i Premier League’ nåede sit klimaks. For det var her, at Liverpools Adam Lallana i fem minutters tillægstid scorede til 5-4 i den hæsblæsende udekamp mod Norwich.

Som politiet skriver:

»Politiet bliver sendt ud til stedet og banker på ved den pågældende lejlighed. Det viser sig, at der i lejligheden findes to mænd, der ser fodbold. Da det ene hold i slutminutterne lavede mål, tog glæden overhånd med skrig og dunk som resultat,« lyder det i døgnrapporten - se den her:

Også på Carrow Road gik det i øvrigt så vildt for sig, at Liverpool-træner Jürgen Klopp fik ødelagt sine briller. Læs mere om det her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.