Pokaleventyret i denne sæson og drømmen om en pokalfinale blev slukket tirsdag aften for Randers FC fra Superligaen.

Her blev tredje runde i pokalturneringen på ganske ydmygende vis således endestation, da træner Thomas Thomasbergs tropper fra Superligaen blev sendt ud i pokalmørket af Kolding IF fra 2. division.

Randers var på besøg hos Kolding i Sydbank Pokalen, som turneringen hedder. Det endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet efter en sen udligning i den ordinære spilletid og en afgørende scoring i den forlængede spilletid.

Koldings sejr blev ikke mindre imponerende af, at hjemmeholdet spillede med ti mand, da holdet modtog en udvisning efter en halv time.

Randers-spillere forsvarer i en Superliga-kamp mod Vendsyssel.
Randers-spillere forsvarer i en Superliga-kamp mod Vendsyssel. Foto: Bo Amstrup

Randers kom ellers planmæssigt foran efter blot seks minutter af opgøret, da 20-årige Emil Riis Jakobsen bragte gæsterne foran.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg. Her blev Kolding reduceret til ti mand efter 30 minutter, da Denis Fazlagic fik rødt kort.

Det lignede en smal sejr til gæsterne. Men tre minutter før tid fik Henrik Brodersen udlignet for Kolding, og dermed fremtvang han forlænget spilletid, da 1-1-stillingen holdt i den ordinære spilletid.

Så skulle man synes, at Randers-spillerne fra den bedste række havde flest kræfter tilbage mod ti mand fra den tredjebedste række, men efter 107 minutter slog hjemmeholdet i stedet til.

Randers-træner Thomas Thomasberg.
Randers-træner Thomas Thomasberg. Foto: Bo Amstrup

Rune Nautrup modtog bolden og tog et træk ind i banen og lagde bolden i en blød bue over i det lange hjørne, og dermed var Kolding foran 2-1.

Hjemmeholdet holdt føringen og vandt opgøret og er dermed videre i pokalturneringen.

Og Randers har altså spillet sidste kamp i pokalturneringen for denne gang.