De må være vant til det, men så alligevel ikke helt.

For borgerne i den nordwalisiske by Wrexham har deres fodboldhold, Wrexham AFC, levet en relativ ubemærket tilværelse i den femtebedste britiske række.

Men dette ændrede sig i den grad i 2020, da Hollywoodskuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney købte klubben. Siden da er de flere gange set til klubbens kampe, men det betyder altså ikke, at de lokale ikke fortsat kan spærre øjnene op, når en person, som er kendt fra biograflærredet, pludselig viser sig i byen.

Det blev tydeligt lørdag, forud for Wrexhams kamp mod Wealdstone. For da Wrexhams fans kom ned på pubben The Turf Pub for at få en øl forud for kampen, sad Will Ferrell der med en pint i hånden.

Det viser et billede, som en fan har delt på Twitter. Også Wrexhams egen Twitter-side opfangede, at der var fint selskab til kampen og fik nogle ord fra den kendte skuespiller.

»Hej, det er Will Ferrell, og det er første gang, jeg er her. Hvor er det, vi er? Wrexham. Jeg glæder mig virkelig til at se kampen, og hvis jeg skal være ærlig, er jeg lidt nervøs.«

Der var nu ingen grund til nervøsiteten, for Wrexham tog en sikker sejr på banen, hvor de vandt med 3-1 og nu ligger nummer to i tabellen.

Sejren får også ord med fra skuespilleren på Twitter, hvor han lufter ideen om selv at blive ejer af en engelsk fodboldklub.

»Sikke en sejr, jeg er vist jeres lykkeamulet. Vi ses, Wrexham. BCFC (Birmingham Football Club, red.), leder I ikke efter en ny ejer?«

Will Ferrell er i forvejen medejer af fodboldklubben Los Angeles FC.