Kasper Hjulmands seneste trupudtagelse har været udsat for hård kritik.

Den danske landstræner har netop udtaget truppen til de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod San Marino og Finland.

Der er altid mange meninger om, hvem der skal med, men denne gang åbnede deres sig en regnbyge af tropiske dimensioner over Kasper Hjulmand.

Han blev kritiseret for at være alt for konservativ og blev således også sammenlignet med den tidligere landstræner Morten Olsen, der også fik kritik for at udtage den gamle garde.

Andre udpluk lyder:

'Katastrofalt'

'Tror i har uploadet truppen fra to år siden...'

'En tand for kammeratlig og ikke sportslig… pinligt og grimt .. nye kræfter tak… !!'

Men nu bliver Kasper Hjulmand forsvaret fras ueventet kant, nemlig af B.T.s sportskommentator Lasse Vøge, der selv hyldede hans mod tidligere på året, da en række nye ansigter kom med i rødt og hvidt.

»Jeg anerkender behovet for at se nye ansigter på det danske landshold, men jeg forstår samtidig landstrænerens troskab til Tordenskjolds soldater,« lyder det fra Lasse Vøge og peger på et bestemt traume, der må have sat sig hos landstræneren.

»Det er jo helt tydeligt, at 2-3-fadæsen i Kasakhstan stadig lurer i baghovedet på Kasper Hjulmand og konstant minder ham om, hvor katastrofalt det kan gå med spillere, der ikke er fortrolige med hans koncepter. Det var indskiftningerne, der kostede sejren i Kasakhstan. Hårdt sagt - men det var det.«

»Og nu er vi så havnet i en situation, hvor der virkelig ikke er råd til flere 'fuck up's' i denne EM-kvalifikation. Og så må Hjulmand gemme Vallys, Isaksen og Maurits Kjærgaard til Nations League og venskabskampe.«

»Og jeg giver Hjulmand ret, når han brokker sig over de forhold, landstrænere arbejder i dag arbejder under. Det er dybt useriøst, hvor lidt tid holdet har til at træne.«

Særligt Thomas Delaney, Mikkel Damsgaard og Martin Braithwaite får hug på de sociale medier, men de kan lukke munden på kritikerne i de næste to landskampe, hvor Danmark kæmper for at kunne stryge til tops i gruppe H, som føres af Finland og Kasakhstan.