Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det seneste EM i fodbold var hæsblæsende for Danmarks vedkommende, da landsholdet nåede til semifinalen.

Og hvis det står til den danske midtbanekriger Pierre-Emile Højbjerg, kan EM 2024 muligvis blive en lignende gentagelse. Det skyldes blandt andet en bestemt ung spiller på landsholdet.

Her ser Højberg store ligheder mellem medspilleren og en af de helt store United-legender.

»Jeg vil lave en lille note om os til EM 2024, fordi vi bliver bedre. Vi har Andreas Christensen, Joakim Mæhle, og hold øje med Andreas Skov Olsen fra Club Brugge. Han er en gammeldags kant, en Ryan Giggs-type, der udfordrer en-mod-en og enten laver et indlæg eller skyder,« siger Pierre-Emile Højbjerg til Daily Mail.

Andreas Skov Olsen.
Andreas Skov Olsen. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix
Vis mere

Ryan Giggs, som Andreas Skov Olsen bliver sammenlignet med, huserede i over et årti på Manchester Uniteds kant, hvor det blev til et hav af titler. Hele 34 trofæer vandt Giggs med Manchester United, heriblandt 13 Premier League-titler.

Og med den karriere bliver Ryan Giggs af mange eksperter betragtet som en af de helt store fodboldspillere gennem tiden.

Derfor vil nogle måske også mene, at det er en lidt vild sammenligning, da Andreas Skov Olsen ikke på nuværende tidspunkt har samme evner som Giggs, ej heller et lignende trofæskab.

Første skridt mod dette kan dog være i denne sæson, hvor Andreas Skov Olsens klub, Club Brugge, jagter mesterskabet i Belgien.

Andre læser også