Det var Philine Roepstorffs egen beslutning: At gå offentlig ud og fortælle om kæresten Nicklas Bendtners utroskab.

»Det var mit ønske at gå på tv med det. Jeg havde et behov for at forsvare både mig selv og mit forhold, og det kunne jeg gøre ved at gå på tv og sige: 'Det er sket, jeg ved det. Og så kan I snakke alt det, I vil, men det er mit valg. Jeg bliver med ham, og så kan I ikke sige mere til det',« fortæller hun.

Det sker i nyeste epsiode af podcasten 'Anden til venstre', hvor Philine Roepstorff forklarer, hvorfor hun i første afsnit af parrets dokuserie 'Bendtner og Philine' står frem med utroskaben, der skete i forbindelse med en julefrokost hos FC København sidste år.

Det var samme dag, som Nicklas Bendtner har fået at vide, at han ikke får forlænget sin kontrakt med den danske klub.

»Nicklas har været en idiot for at sige det mildt. Han har haft det bedste i verden og ikke sat pris på det,« forklarede hun blandt andet i tv-serien. Du kan se klip fra afsnittet øverst i artiklen

Men selv om modellen i 'Bendtner og Philine' fortæller om sidespringet, er det ikke alt, der er kommet med på tv.

»Det, man ikke ser på tv er, at jeg græder og græder og græder og spiser ikke. Jeg er så ulykkelig,« siger Philine Roepstorff i podcasten 'Anden til venstre':

»Jeg kunne gå skrigende ud ad døren. Han skulle se mig være ulykkelig: 'Du skal se på det, du har budt mig. Du skal se konsekvensen'.«

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff fortæller om deres liv i 'Bendtner og Philine'.
Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff fortæller om deres liv i 'Bendtner og Philine'. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Vis mere

På trods af utroskaben, som Nicklas Bendtner selv fortalte om, da han kom hjem fra julefrokosten, valgte Philine Roepstorff at blive i forholdet med fodboldspilleren. Selv om hun føler, at han har 'ydmyget' forholdet.

»Jeg vidste godt, at Nicklas ikke var 'picture perfect', men det er heller ikke det, vi har lovet hinanden. Vi har lovet hinanden at at være ærlige,« siger hun og fortæller videre, at hun også håber, at det vil gøre Nicklas Bendtner til en bedre kæreste ved at skulle stå til ansvar for sine handlinger.

»Der er blevet givet en chance, og den chance kommer ikke igen. Men han har også virkelig overrasket mig positivt siden. Så der er også kommet noget godt ud af det,« siger Philine Roepstorff.

Du kan høre 'Anden til venstre', der laves af Stephanie Fisker, her.