For fjerde gang i træk er Chelseas kvindehold engelske mestre.

Det sker i en 3-0-sejr ude over Reading.

Kampen var tilmed Pernille Harders sidste i Chelsea-trøjen, og dermed fik danskeren noget nær den perfekte afsked med London-klubben.

Harder startede på banen for gæsterne, der bragte sig i front efter små 20 minutter på en scoring fra Samantha Kerr.

Før pausen øgede norske Guro Reiten til 2-0, og så virkede det nærmest utænkeligt, at Reading skulle kæmpe sig tilbage. Samantha Kerr scorede kort før tid kampens sidste mål.

Reading, der havde Sanne Troelsgaard på bænken frem til slutfasen, havde ellers nok at spille for i bunden, da en sejr potentielt kunne have afværget den nedrykning, der lørdag blev en realitet.

Med 20 minutter tilbage af kampen blev Harder pillet ud for Chelsea.

Efter tre år i Chelsea drager den 30-årige danske offensivspiller videre i karrieren. Det er dog uvist, hvor den danske landsholdsspiller fortsætter.

Hendes næste opgave bliver med det danske landshold, der denne sommer deltager ved VM i Australien og New Zealand.