»Pas på den knaldrøde gummibåd.«

Birthe Kjærs kæmpehit fra 70'erne er stadig en ørehænger, og nu forsøger ingen ringere end Manchester United-legenden Patrice Evra sig også med den folkekære sang.

Franskmanden har nemlig kastet sin kærlighed på den danske model Margaux Alexandra, og det ser ud til, at han har øvet sig lidt på sin kærestes modersmål. I hvert fald giver han det et ualmindeligt godt forsøg iført både rød julesweater og lyse fletninger, mens han skråler de velkendte linjer.

'Danmark er det lykkeligste land, så I fortjener en 'happy monday'-video. PS: Hun sagde nej til frikadeller i aften,' skriver Evra til videoen. Se den herunder:

Hans danske kæreste, Margaux Alexandra, er 25 år og arbejder til daglig som model. Hun er i stald hos modelbureauet Le Management.

Allerede i sommer var der skriverier i flere engelske medier om 39-årige Patrice Evra og Margaux Alexandra, da de to blev set kysse offentligt.

Det skete efter, at Patrice Evra tidligere i år blev skilt fra Sandra Evra, som han har to børn sammen med.

Patrice Evra indstillede sin aktive karriere i 2018. Han spillede blandt andet for klubber som Manchester United, Juventus og Marseille og nåede også 81 landskampe for Frankrig.