Serge Aurier er nu blevet suspenderet af PARIS SG ovenpå sine udtalelser natten til søndag.
Serge Aurier er nu blevet suspenderet af PARIS SG ovenpå sine udtalelser natten til søndag. Foto: KARIM JAAFAR

Serge Aurier er blevet suspenderet på ubestemt tid af Paris SG ovenpå hans kontroversielle kommentarer, som kom natten til søndag.

Ivorianeren misser dermed tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea og kommer formentlig til at misse flere kampe for den franske hovedstadsklub.

Suspenderingen kommer i kølvandet på en video, hvori Aurier sviner PSG-træner Laurent Blanc og flere holdkammerater til.

Serge Aurier accepterer klubbens sanktion og undskylder. Det gør han i en video, som den franske TV kanal BeIN Sport har lagt op.

»Jeg har begået en stor fejl, og jeg er her for at sige undskyld til træneren, mine holdkammerater, klubben og fansene,« siger Aurier i videoen.

Aurier

På den omstridte video, som nu har kostet Aurier en karantæne, går ivorianeren særligt hårdt til PSG's træner, Laurent Blanc, som han kalder 'un fiotte', som er et meget nedladende ord om en mandlig homoseksuel. Derudover bliver Serge Aurier også spurgt, om om Laurent Blanc og holdets ubestridt største stjerne, Zlatan Ibrahimovic, dyrker oralsex med hinanden. Til det bliver der svaret, »Blanc tager det hele«.

Men nu beklager Aurier altså.

»Jeg vil særligt sige undskyld til træneren (Laurent Blanc, red.). I dag kan jeg kun takke ham for alt, han har gjort for mig, siden jeg kom hertil. Det var ham, der ville have mig, og det skete. Jeg synes, at det er gået godt siden, så jeg føler, at jeg skylder ham en del,« siger Serge Aurier.

»Jeg undskylder oprigtigt, for alt jeg sagde. Jeg fortryder det,« siger Aurier.

Serge Aurier spillede sin seneste kamp for Paris SG i onsdagens Coupe de France-sejr over Lyon. Der kan nu gå længe, inden han kommer til at trække hovedstadsklubbens trøje over hovedet igen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.