Nicklas Bendtner har netop været på ferie med sin kæreste, og det forelskede par deler glædeligt ud af minderne fra turen.

29-årige Nicklas Bendtner, der ikke var udtaget til landsholdet i denne omgang, var sammen med sin 20-årige kæreste Natasja Madsen taget en tur til Santorini i Grækenland.

Og parret nød tydeligvis hinanden i fulde drag på ferien, der dog er slut som følge af, at Nicklas Bendtner skal tilbage til sin klub, Rosenborg. Blandt andet har angriberen selv delt flere billeder af parret ledsaget af et hjerte.

De to turtelduer blev set sammen flere gange tidligt på året,og på både Snapchat og Instagram delte Natasja Madsen billeder af de to fra Trondheim i Norge, hvor Nicklas Bendtner bor til dagligt.

Det var dog først i april, at den 20-årige kvinde, der blev student sidste sommer, ændrede sin Facebook-status til 'I et forhold', men der er ingen tvivl om, at kærligheden blomstrer mellem de to, der i Grækenland blandt andet har sejlet på vandscooter.

Natasja Madsen er generelt ikke bleg for at vise sin veldrejede krop frem på de sociale medier, og hun har blandt andet delt en video af sig selv i rød bikini, hvor hun sidder bag den danske angriber.

Nicklas Bendtner har tidligere dannet par med skuespillerinden Julie Zangenberg. De to var sammen i fire et halvt år, inden de gik endegyldigt fra hinanden i april sidste år.

Han har også været kæreste med tv-baronessen Caroline Fleming, som han fik sønnen Nicholas med tilbage i december 2010. Den seksårige dreng bor til dagligt med sin mor i London, mens Nicklas Bendtner lige nu bor i Norge.

Danskeren overraskede alt og alle, da han i vinter skiftede fra engelske Nottingham Forrest til norske Rosenborg.

Her er det indtil videre blevet til fire mål i sæsonen, men den danske angriber er dog flere gange blevet kritiseret for sine præstationer af eksperter, der ikke mener, han har vist nok.

Nicklas Bendtner har endnu ikke spillet på landsholdet under Åge Hareide, hvilket nordmanden har begrundet med den manglende spilletid til den danske angriber.

Åge Hareide har dog tidligere sagt, at han håber på at kunne bruge Nicklas Bendtner igen til efteråret, da angriberen her forhåbentlig har fået nogle europæiske kampe i benene for Rosenborg.

Næste kamp for de norske mestre er søndag, hvor de på udebane møder Haugesund.