De har stadig ikke fået pulsen ned.

For de to Hollywood-stjerner Ryan Reynolds og Rob McElhenney overværede mandag en fodboldkamp, de aldrig glemmer.

De to verdensberømte skuespillere, der ejer fodboldklubben Wrexham AFC, var nemlig på plads, da der var topkamp mellem den walisiske traditionsklub og Notts County i National League – den femtebedste engelske række.

Og her var der drama til det sidste – og mere til.

Ben Foster reddede et straffespark i seks minutters overtid.
Ben Foster reddede et straffespark i seks minutters overtid. Foto: ANDREW BOYERS

Opgøret endte nemlig med en 3-2-sejr til Wrexham efter en straffesparksredning af den tidligere Premier League-målmand Ben Foster dybt inde i overtiden.

Hjemmeholdet kom ellers bagud 0-1 på et fremragende frisparksmål af gæsterne, inden to scoringer i anden halvleg sendte den walisiske klub på sejrskurs.

Glæden varede dog ikke ret længe, inden Notts County udlignede til 2-2.

Men en katastrofal fejl i udeholdets forsvar betød dog, at Wrexham kort før tid kunne score til slutresultatet 3-2 og dermed sende fansene i ekstase.

Wrexham-fansene gik helt amok efter kampen.
Wrexham-fansene gik helt amok efter kampen. Foto: ANDREW BOYERS

Og da slutfløjtet lød efter mere end seks minutters overtid, kunne størstedelen af de næsten 10.000 tilskuere gå amok i jubel.

Mandagens sejr var nemlig ekstremt vigtig for Wrexham, der ligger i direkte duel med netop Notts County om den direkte oprykningsplads til League Two.

I skrivende stund ligger klubben, der mangler at spile fire kampe af sæsonen, nummer ét i National League med 103 point.

Notts County ligger nummer to med 100 point, men klubben mangler dog kun at spille tre kampe af sæsonen.

Ryan Reynolds, der mest er kendt for sin rolle i 'Deadpool'-filmene, og Rob McElhenney, der primært er kendt for sin hovedrolle i 'It's Always Sunny in Philadelphia', overtog ejerskabet af Wrexham i starten af 2021.

En overtagelse, der er blevet foreviget af Disney, som har lavet tv-serien 'Welcome to Wrexham', hvor man følger klubben tæt.