Manchester United var godt på vej mod sejr, men Ross Barkley udlignede til 2-2 fem minutter inde i overtiden.

London. José Mourinho og Manchester United har været under hård beskydning i starten af denne sæson, men måske er storklubben og den berømte manager på vej med lysere tider.

I hvert fald leverede Manchester United en udmærket præstation, selv om det efter en dramatisk afslutning ikke rakte til en sejr på mod Chelsea, der udlignede til 2-2 dybt inde i overtiden.

Anthony Martial lignede ellers en matchvinder, da han scorede to gange for United i anden halvleg og dermed vendte 0-1 til 2-1, men Ross Barkley udlignede i 95. minut og sørgede for pointdelingen.

Målet udlæste tumult ved udskiftningsbænkene med Mourinho i centrum, og portugiseren havde grund til at være ærgerlig over den sene scoring.

Hans hold kom nemlig fornemt tilbage efter en første halvleg, hvor det så ud til at gå Chelseas vej. Hjemmeholdet kunne gå til pausen med den 1-0-føring, som Antonio Rüdiger sørgede for midtvejs i første halvleg.

United-forsvaret var tilsyneladende faldet i søvn, da den tyske stopper helt umarkeret steg til vejrs midt i straffesparksfeltet og headede Willians hjørnespark i nettet.

Målet blev højdepunktet i en første halvleg uden ret meget aktivitet foran de to mål. Chelsea havde et spillemæssigt overtag, mens United-spillerne trak sig tilbage og lurede på kontramuligheder.

Gæsterne kom dog bedre i gang i anden halvleg, og der var spillet mindre end ti minutter, da holdet fik udlignet.

Chelsea-målmand Kepa Arrizabalaga reddede en hård Juan Mata-afslutning, men United fastholdt angrebet, og mens Marcos Alonso lå midt i feltet og ømmede sig, kunne Anthony Martial hamre bolden i mål fra kort afstand.

Hjemmeholdet forsøgte at samle sig, men blev tildelt et lammende stød 17 minutter før tid.

Marcus Rashford fandt med en tværaflevering Martial på kanten af straffesparksfeltet, og efter et træk på tværs kunne franskmanden elegant dreje bolden ind ved den fjerneste stolpe.

Chelsea forsøgte at slå tilbage, og til allersidst lykkedes det Ross Barkley at udligne efter klumpspil tæt under mål.