På to mål i de sidste 20 minutter vandt Manchester City ude over oprykkeren Brighton i Premier League.

Bookmakerne har op til den nye Premier League-sæson peget på Manchester City som favorit til mesterskabet.

Klubben kom da også planmæssigt godt fra start i premiererunden lørdag aften.

På udebane sejrede Josep Guardiolas tropper med 2-0 over oprykkeren Brighton, der forsvarede sig godt og holdt stand i 70 minutter.

Derefter afgjorde City kampen med to scoringer inden for fem minutter.

Manchester City satte sig tungt på opgøret fra start, men havde svært ved at dirke Brightons kompakte defensiv op.

Chancer blev det dog til, og særligt Gabriel Jesus kom i centrum for dem.

Efter knap en halv time spillede Kevin De Bruyne ham fri til en stor chance i feltet, men Jesus brugte hånden til hjælp, da han dirigerede bolden i nettet, og dommeren kvitterede med et gult kort.

Få minutter senere headede Jesus mod mål i helt fri position, men denne gang reddede målmand Mathew Ryan med en mesterlig parade, hvorefter Jesus sendte riposten på stolpen.

Chelsea tabte 2-3 til Burnley efter at have fået to røde kort.

Trods en boldbesiddelse på omkring 75 procent måtte City dog gå til pausen uden at have scoret.

Efter pausen kom Brighton lidt bedre med i perioder og havde et par chancer for at score efter godt ti minutter. Shane Duffy fik rettet et skud af, som sneg sig lige uden om stolpen.

Derefter blev det dog igen Citys kamp, og 1-0-målet faldt helt fortjent. De Bruyne erobrede bolden på midten af banen og satte i kontra. Bolden havnede hos Sergio Agüero, der sikkert scorede til 1-0 fra fri position i feltet.

Fem minutter senere faldt afgørelsen, da Lewis Dunk var så uheldig heade en aflevering fra Fernandinho i eget net til 0-2.

I sæsonpremieren mod Watford spillede Liverpool 3-3 efter en særdeles underholdende kamp.