Som altid leverer vi fra morgenstunden dagens vigtigste transferrygter, og i dag handler de blandt andet om Juventus, der er villige til at lave store investeringer i truppen

Juventus vil forsøge at købe Manchester Uniteds Paul Pogba tilbage til klubben. De italienske mestre vil også have Real Madrids Marcelo. (Tuttosport)

Barcelona gør sig klar til at hente de spanske backer Nacho Monreal og Alberto Moreno, der spiller for henholdsvis Arsenal og Liverpool. (Mundo Deportivo)

Manchester Citys Ilkay Gundogan er klar til at afvise interesse fra Barcelona til januar og istedet åben forhandlinger om en ny kontrakt med de forsvarende engelske mestre. (Sun)

Foto: JOHN SIBLEY
Vis mere

Arsenal-nyindkøbet Stephan Lichtsteiner (ovenfor) har afvist rygter om pension og påstår, at han har en krop som en på 28. Han er blevet skiftet ind en enkelt gang i denne sæson.(Daily Mail)

John Terrys skifte til Spartak Moskva er sat på pause. Den tidligere Chelsea-kaptajn er blevet enig med klubben om en aftale, der vil give ham 15 millioner kroner om året. Ifølge russiske medier er hans familie bekymret for at flytte til Rusland.(Mirror)

Liverpools serbiske kantspiller Lazar Markovic er blevet sat til at træne sammen med U/23-holdet. Han har spillet 19 Premier League-kamp siden sit skifte til 170 millioner kroner fra Benfica tilbage i 2014. (Liverpool Echo)

Foto: Ben STANSALL
Vis mere

Den tidligere engelske landsholdsangriber Darren Bent (ovenfor) vil skifte til Steven Gerrards Rangers-mandskab. (Talksport)

Chelseas brasilianske kantspiller Willian havde aldrig lyst til at forlade Chelsea og håber på at blive der de næste fem år. (Sky Sports)

Queens Park Rangers er interesseret i at hente den tidligere Tottenham-kantspiller Nathan Oduwa, der også har spillet for Rangers, efter den 22-årige imponerede i en prøvetræning. (West London Sport)

Artiklen er leveret af ronaldo.com