Paul Pogba kan være på vej tilbage til Juventus, Kylian Mbappé kunne være endt i Arsenal, og så nærmer Zlatan sig angiveligt et europæisk comeback.

Juventus overvejer at byde på Manchester Uniteds Paul Pogba, der som bekendt har en fortid hos de italienske mestre. (Sun)

PSG-stjernen Kylian Mbappé fortæller, at han afviste et skifte til Arsenal inden han endte i den franske hovedstadsklub. (Metro)

Everton håber at kunne bruge lejesvenden André Gomes' uvillighed til at skifte tilbage til FC Barcelona til at presse hans pris ned. (Times)

Foto: ANDREW BOYERS
Vis mere

Fabinho afviser, at han kunne finde på at skifte fra Liverpool til PSG i januars transfervindue. (FourFourTwo)

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic er langt i forhandlingerne med AC Milan om en mulig halvårig lejeaftale. (Goal)

Skadede Danny Welbeck får lov til at forlade Arsenal på en fri transfer til sommer. (Times)

AC Milan vil hente Chelseas Tiemoue Bakayoko på en permanent aftale. Midtbanespilleren har været på lån i den italienske storklub siden i sommers. (Calciomercato)

Foto: LLUIS GENE
Vis mere

Chelsea og AC Milan vil begge have FC Barcelonas Denis Suarez, der ikke får meget spilletid i den spanske klub. (Express)

Arsenal, Bayern München og FC Barcelona forsøger alle at sikre sig Lilles unge kantspiller Nicolas Pepe. (Talksport)

Den argentinske angriber Emiliano Sala er en eftertragtet herre. Både Fulham, Crystal Palace og West Ham er interesserede i profilen, som til daglig spiller i franske Nantes (Mirror)

Listen er hentet hos BBC.

Denne artikel er leveret af ronaldo.com