Aston Villa har haft en problematisk sæson. Men nu lysner det måske. I hvert fald blev hjemmekampen mod Crystal Palace vundet 1-0.

Scoringen kom 13 minutter efter pausen:

Charles Gil sendte på et hjørnespark bolden ind i gæsternes straffesparksfelt. Men selvom der ikke var særligt megen kraft i Joleon Lescotts hovedstød, gik bolden ikke desto mindre mellem benene på keeper Wayne Hennessey og derfra få millimeter over målstregen.

Sejren var Aston Villas anden i Premier League i denne sæson og den første på hjemmebane i intet mindre end otte måneder. Så med blot 11 point i 21 kampe ligger Birmingham-klubben stadig sidst i engelsk fodbolds bedste række.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Jores Okore var på banen samtlige 90 minutter.

Efter en lidt usikker præstation de første 45 minutter spillede han sig op efter pausen, hvor han havde flere gode indgreb i Aston Villas forsvar.