Lidt over tre måneder.

Det var så lang tid, at Claudio Ranieri fik som cheftræner i Premier League-klubben Watford. Han er nemlig blevet fyret mandag aften.

Det oplyser London-mandskabet på klubbens hjemmeside. Dermed nåede Claudio Ranieri kun at stå i spidsen for Watford i otte Premier League-kampe.

Og her har det gået alt andet end godt. Watford har således tabt syv af kampene – kun Manchester United er det lykkedes at besejre på hjemmebane tilbage i november.

Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

Fredag aften led Premier League-holdet et pinligt nederlag, da Norwich smadrede Watford med de knusende cifre 3-0 i London.

Den kriseramte fodboldklub skriver i en ppressemeddelelse at Claudio Ranieri altid vil være respekteret i Watford, og at bestyrelsen takker den tidligere Chelsea- og Leicester-træner for sit arbejde.

Den engelske London-klub har ikke en afløser klar på nuværende tidspunkt, og de vil ikke kommentere yderligere på fyringen, før de har en på plads

Watford er i skrivende stund nummer 19 i Premier League med 14 point efter 20 kampe. Dermed efterlader Claudio Ranieri holdet under nedrykningsstregen, hvor de ellers ikke har været før i denne sæson.

Andre læser også