Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Troels Bech er OB's nye træner, og Keld Bordinggaard overtager trænersæddet i Silkeborg IF.

I går kunne sporten.dk berette, at Troels Bech var på vej til OB. Nu er det officielt. Dermed er det tredje gang, at han skal træne OB, imens Keld Bordinggaard bliver cheftræner i Silkeborg IF.

I OB ser man meget frem til, at sportsdirektør Poul Hansen nu kan slippe trænerposten og overlade den til Troels Bech.

- Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at det er lykkedes os at tiltrække et af de stærkeste navne i dansk fodbold. Troels Bech er en fremragende træner, der hele tiden har udviklet sine i forvejen store kompetencer, siger sportsdirektør Poul Hansen til klubbens hjemmeside.
 
Bech er glad for sit nye job.

 - Jeg er meget begejstret for udsigten til at blive en del af OB igen. Jeg har et rigtig godt indtryk af klubben og af de mennesker, der er involverede. Jeg kender OB som en stærk klub at være i, og jeg noterer mig, at lige som jeg har oplevet meget og udviklet mig meget i de syv år, der er gået, siden jeg sidst var i OB, så har OB gjort det samme, siger han.

I Silkeborg er man glad for, at man har fået Keld Bordinggard til klubben som erstatning for Troels Bech.

- Gennem alle årene siden Keld Bordinggaard var i klubben som spiller, har vi holdt kontakten, og i særdeleshed indenfor det seneste år efter han stoppede i landsholdsregi, har den været tæt, da vi har været interesserede i at komme til at arbejde sammen på ny. Det var derfor helt oplagt for os at lade enderne mødes, nu hvor muligheden bød sig, forklarer SIF-direktør Kent Madsen.

Bordinggaard er glad for, at han får chancen i en klub, der spiller på en måde, han kender.

-  Jeg synes, at Silkeborg og jeg er et rigtig godt match. Først og fremmest fordi den sportslige retning Silkeborg har valgt er lig den jeg selv kommer med fra landsholdet. Den udfordring der ligger i klubben lige nu er at få etableret SIF i Superligaens øverste halvdel med europæisk deltagelse til følge. Det er et ambitiøst mål, som jeg ser frem til at være med til at indfri, siger han.