Lyt til artiklen

Det blev aldrig som håbet.

Ægteskabet mellem Timo Werner og Chelsea så ellers lovende ud, da tyskeren forlod RB Leipzig til fordel for den engelske storklub.

Men har angriberen fået sig en billet tilbage til RB Leipzig. Det skriver klubben på Twitter.

Timo Werner bliver holdkammerat med danske Yussuf Poulsen - igen, men det er ikke sikkert, at nyheden på den måde er særlig god for landsholdsspilleren.

Poulsen har nemlig i forvejen kæmpet med at få spilletid, hvilket formentlig ikke bliver nemmere med Chelsea-profilens ankomst.

Derudover skal Poulsen forsøge at spille sig foran navne som Christopher Nkunku, André Silva og Alexander Sörloth.

Rygterne om hans retur til tysk fodbold og Leipzig har svirret i noget tid, og nu er skiftet altså på plads for den 26-årige angriber.

En halv times tid før offentliggørelsen af skiftet lagde Werner selv en hilsen med et farvel til Chelseas fans på Twitter.

- I dag markerer slutningen på min rejse med Chelsea FC. Jeg er fantastisk taknemmelig for den tid, jeg har tilbragt i denne specielle klub, lyder det blandt andet fra Werner.

Han fik sit gennembrud i Leipzig, for hvem han nåede at score 90 mål i 156 kampe mellem 2016 og 2020. Det gjorde ham til en af Europas mest eftertragtede angribere og fast inventar på det tyske landshold.

Chelsea aktiverede Werners frikøbsklausul på mere end 400 millioner kroner i 2020, i håbet om man havde fundet holdets nye bomber.

Spillemæssigt havde den klejne angriber det dog svært, og han kunne slet ikke holde sit scoringsgennemsnit fra Leipzig.

23 mål i 89 kampe var et godt stykke under det forventede, og derfor kommer Werner ikke til at fuldføre sin femårige kontrakt med London-klubben.

Nu skal han se, om målformen kan genfindes på hjemlig grund.

Han nåede dog at vinde Champions League i 2021 med Chelsea, som senere samme år også vandt Den Europæiske Super Cup samt VM for klubhold.