Så blev handlen bekræftet. Martin Ørnskov skifter norske Viking Stavanger ud med Brøndby IF.

Brøndby IF bekræfter på sin hjemmeside, at man har hentet Martin Ørnskov i den norske klub Viking Stavanger. Den 27-årige midtbanespiller har fået en aftale med klubben gældende for de kommende tre sæsoner.

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente Martin til Brøndby IF. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft et godt øje til ham gennem længere tid, og at også Thomas Frank har haft et stort ønske om at få Martin tilknyttet truppen, siger administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson, til klubbens hjemmeside.

Brøndby har længe været sat i forbindelse med den tidligere Silkeborg-spiller, og langt om længe er handlen blevet en realitet - dog mangler han stadig at bestå det obligatoriske lægetjek, som først finder sted den 14. juli, da han stadig skal spille to kampe for Viking Stavanger.

- Martin Ørnskov er en super tilføjelse til truppen. Han passer spot on på 6'er-positionen, som er en vigtig position, hvor vi har haft et ønske om at styrke os. Martin placerer sig klogt på banen både defensivt og offensivt, og han evner at binde et hold sammen, udtaler Brøndbys cheftræner, Thomas Frank.

Martin Ørnskov skiftede i 2012 fra Silkeborg til Viking Stavanger.