DBU bekræfter på unionens hjemmeside, at John 'Faxe' Jensen bliver vikarierende landstræner mod Slovakiet.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som DBU har udsendt.

»Vi skal stille hold i de to landskampe for at undgå millionbøder og mulig udelukkelse af landsholdet i flere år. På DBU’s og dansk fodbolds vegne er jeg glad for, at John Faxe Jensen har taget den svære opgave at stå som træner i de to kampe,« siger DBUs elitechef Kim Hallberg.

Selv siger John 'Faxe' Jensen følgende om, hvorfor han har takket ja til jobbet.

»Der, hvor vi er nu, ser jeg kun tabere i konflikten, og dansk fodbold taber mest af alle. Når jeg siger ja til at hjælpe her, er det, fordi jeg føler meget, meget stærkt for landsholdet som institution, og fordi jeg mener, at det vigtigste dog må være, at kampene trods alt bliver spillet,« siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Jeg tager ikke stilling til sagen mellem DBU og spillerne, mit ja er ikke udtryk for det. Jeg håber bare at bidrage til, at vi kan komme gennem de to kampe, og at parterne finder en løsning hurtigst muligt.  Landsholdet har betydet uendeligt meget for mig i min karriere og i mit liv. Det gør ondt at følge dette forløb, og jeg håber, at mit bidrag kan være med til at begrænse de negative konsekvenser.«

John Faxe er midlertidig landstræner mod Slovakiet.
John Faxe er midlertidig landstræner mod Slovakiet. Foto: Andreas Beck
Vis mere

John 'Faxe' Jensen får Hasse Kuhn som assistentræner mod Slovakiet.

Der vil i Slovakiet være et pressemøde med John Faxe Jensen. Det finder sted på Grand River Hotel i Bratislava klokken 18.30. Her er B.T. selvfølgelig til stede.

Øverst i artiklen kan du se Christian Offenberg fra Avarta i aktion. Videoen er udlånt af Brønshøj Boldklub.