Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

FCK-profilen Jens Stage er blevet solgt til Bundesliga-klubben Werder Bremen med øjeblikkelig virkning.

Det melder FC København på deres hjemmeside.

Stage selv føler, at han forlader FCK på det rigtige tidspunkt, men er stadig lidt vemodig over sit skifte.

»Jeg har haft en fantastisk tid i FCK med nogle virkelig dygtige holdkammerater, trænerteam på højeste niveau og så gode fans som nogen på internationalt plan – alle som har været med til at forberede mig til en af ​​de store ligaer,« siger Stage og fortsætter:

»Det er trist at sige farvel, fordi jeg har haft så mange gode oplevelser her. Jeg har spillet europæisk fodbold, vundet mesterskabet, fået min Danmarksdebut og udviklet mig meget. Med mesterskabet sikret, synes jeg også, at timingen er den rigtige for mig nu.«

Jens Stage kom til FC København fra AGF i sommeren 2019 og nåede 111 kampe for klubben.

»Jens har haft masser af udvikling i FCK, hvor han har vist sig at være en stærk og energisk holdspiller, med masser af kvaliteter både offensivt og defensivt. Derfor har der også under de seneste to transfervinduer været god interesse for ham,« siger sportsdirektør i FCK, Peter Christiansen.

Sportsdirektøren fortæller også, at det var Jens Stages personlige drøm at spille i Bundesligaen. Og det bliver nu en realitet for Stage, da Werder Bremen sikrede sig oprykning til den bedste tyske fodboldrække efter en enkelt sæson i 2. Bundesliga.

FC København oplyser ikke noget om detaljerne i salget af 25-årige Jens Stage.

Andre læser også