Rygterne har været mange, og nu er det så helt officielt, at FC Barcelona fyrer Quique Setien.

Det oplyser den spanske storklub på Twitter. Fyringen kommer efter en dårlig sæson, der kulminerede med 2-8-nederlaget til Bayern München i Champions League fredag aften.

Dermed var det en kort fornøjelse i Barcelona for Quique Setien, der blev ansat i midten af januar tidligere på året.

'Quique Setién stopper med at træne Barcelona. Den nye træner vil blive annonceret i løbet af de kommende dage,' står der blandt andet i opslaget.

Præsidenten i FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, skulle tidligere mandag have fortalt til en spansk radiokanal, at Quique Setien var færdig i Barcelona. Det skrev flere medier.

Han skulle have tilføjet, at bestyrelsen skulle mødes mandag aften for at drøfte en ny træner, mens det kommende præsidentvalg måske vil blive rykket frem.

Og mandag aften har det spanske medie Sport så skrevet, at det bliver den tidligere Barcelona-spiller Ronald Koeman, der bliver ny træner. Han bliver efter signende præsenteret tirsdag.

Quique Setién har ikke leveret varen, siden han tog over, og Barcelona afsluttede en sæson uden et trofæ for første gang siden 2007/2008-sæsonen.

Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: POOL
Vis mere

Barcelona førte La Liga, da de startede op igen efter corona-pausen, men måtte alligevel se rivalerne fra Real Madrid løbe med mesterskabet.

2-8-ydmygelsen mod Bayern München har medført rygter omkring, at flere af de store Barcelona-stjerner ønsker at forlade klubben.

Det gælder blandt andet Lionel Messi.

61-årige Quique Setién startede sin trænerkarriere tilbage i 2001 efter mange år som aktiv spiller.