Altimens, der var kaos og tumult i Beograd i forbindelse med den afbrudte kamp i EM-kvalifikationen mellem Serbien og Albanien, blev der tirsdag aften festet i sidstnævntes hovedstad Tirana.

Det beretter den danske sportsjournalist Preben Nyborg Madsen.

- Jeg befinder mig i Tirana, og scenerne hernede er, som da Danmark blev europamester i 1992. Bilerne kører med horn i bund. Der synges i gaderne, og de røde flag blafrer. Som sportsjournalist har jeg oplevet en del, men det her er ren eufori. En lille nation går amok i fest i aften, lyder hans øjenvidne-beretning.

Ifølge Preben Nyborg Madsen forlyder det i Tirana, at Albanien har fået tilkendt sejren og fører EM-kvalifikationens gruppe I med syv point.

UEFA har dog på sin hjemmeside endnu ikke bekræftet dette. Her fortælles, at kampen blev afbrudt, og at dette vil blive indberettet til forbundels disciplinærudvalg.

Under den afbrudte kamp mellem Serbien og Albanien blev der på tilskuerpladserne brændt NATO-flag af. Desuden førte en drone det albanske flag ind på banen, hvorefter de to holds spillere gav sig til at slås.

Fodboldfans fester i Albaniens hovedstad, Tirana 14. oktober 2014 efter kampen mod Serbien.
Fodboldfans fester i Albaniens hovedstad, Tirana 14. oktober 2014 efter kampen mod Serbien. Foto: STR
Vis mere